“Jij doorzoekt het internet, wij planten bomen”

Zoeken met Ecosia is zoals zoeken met iedere andere zoekmachine, maar er is één groot verschil. Ze gebruiken de winst die ze maken met jouw zoekopdrachten om bomen te planten – daar, waar ze het meest nodig zijn.

Zo’n bedrijf waarvan je denkt: Ja, tuurlijk. Make that the cat wise… Nou ja, eigenlijk wel. Als ze dan zeggen dat ze ook nog eens geen gegevens tracks en verkopen dan wordt het een wel heel ongeloofwaardig  verhaal! Via deze link vind je een kritisch en uitgebreid artikel over Ecosia en de reactie van Ecosia hierop: https://www.zaailingen.com/duurzaam-online-de-grote-ecosia-update-zonnige-primeur/

MAAR… Oprecht bestaat dus nog! Hun bestaan wordt niet bepaald geaccepteerd en daarom is zo belangrijk dat iedereen er vanaf weet. OefoO gebruikt Ecosia op al haar computers en telefoons/tablets, nu jij nog! Installeer Ecosia op computers, laptops, telefoons en tablets! Let’s do this!

 

https://www.ecosia.org

Download de app!
Apple
Windows