Dit bedrijf bestaat al 40 (!) jaar. Inmiddels hebben ze een volledig assortiment; van WC en badkamer tot keuken en woonkamer. Hun doel is al 40 jaar dezelfde: de wereld schoner maken, op meer letterlijke manieren dan de meest voor de hand liggende. We gebruiken Ecover al jaren, dus we zijn kenners!

Voordelen:

  • De ingrediënten zijn gemaakt op basis van planten. Ingrediënten vervaardigen van planten houdt in dat ze uit een hernieuwbare bron afkomstig zijn in tegenstelling tot eindige ingrediënten als aardolie. Ze gebruiken tevens plantaardige materialen in de verpakking met 75% kunststof gemaakt uit suikerriet (Plantastic).
  • Er zijn navulverpakkingen zodat je de fles niet maar eens hoeft te gebruiken
  • Geschikt voor de gevoelige huid en mensen met allergische reacties op chemicaliën
  • Te gebruiken in septische tanks
  • In vrijwel alle supermarkten en natuurwinkels te koop
  • Ze maken heel goed schoon, behalve de vaatwastabletten, die vinden wij wat minder goed

Nadelen:

  • Niet zulke goede ervaringen met de vaatwastabletten

Meer info op hun geweldige website: www.ecover.com/nl